ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΕ 6 ΒΗΜΑΤΑ

Αποστέλλουμε με ασφάλεια τα προϊόντα σας στον επιθυμητό προορισμό ή μπορείτε να κανονίσετε την παραλαβή με δική σας μεταφορική εταιρεία.

Ενηµερώστε µας για τις απαιτήσεις σας και οι έµπειροι τεχνικοί µας θα εξετάσουν τις ανάγκες σας και θα σας προτείνουν τις καλύτερες λύσεις είτε για ένα ειδικό προφίλ είτε προτείνοντας ένα από τα προϊόντα καταλόγου που διαθέτουµε. Κατανοούμε ότι τα εξαρτήματα και τα προφίλ που σας παραδίδουμε είναι κρίσιμα για την απόδοση των τελικών προϊόντων σας και ότι η ποιότητα των προϊόντων μας επηρεάζει την ποιότητα των προϊόντων σας.

Είναι αυτή η δέσμευση που κάνει τους πελάτες μας να μας προτιμούν.

Η διαδικασία που εφαρμόζουμε:

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι τεχνικοί µας σε συνεργασία µαζί σας θα παρέχουν συµβουλές και κατευθύνσεις, ώστε να σας βοηθήσουμε στο σχεδιασμό σε για την βέλτιστη λειτουργικότητα του καλουπιού σας. Μπορούμε να σας φέρουμε σε επαφή με συνεργάτες σχεδιασμού εάν δεν έχετε τη δική σας ομάδα.

ΚΑΛΟΥΠΙΑ

Η εσωτερική µονάδα µηχανουργείου κατασκευάζει τα καλούπια και προβαίνει άµεσα και γρήγορα σε οποιαδήποτε τροποποίηση είναι αναγκαία διασφαλίζοντας τον απόλυτο έλεγχο της ποιότητας του προϊόντος.

ΔΟΚΙΜΕΣ

Η διαδικασία δοκιµών είναι το επόµενο βήµα που υλοποιείται για να διασφαλιστεί ότι τα καλούπια που κατασκευάστηκαν πληρούν απαιτήσεις σας και τις ακριβείς προδιαγραφές που έχετε θέσει για το τελικό.

ΕΓΚΡΙΣΗ

Σας στέλνουµε δείγµατα για έγκριση πριν από την έναρξη της κύριας παραγωγής. Γίνονται οι αναγκαίες τροποποιήσεις όπου και εφόσον είναι απαραίτητο.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Το εγκεκριµένο προϊόν προγραµµατίζεται για παραγωγή στους ζητούµενους χρόνους.

ΔΙΑΝΟΜΗ

Αποστέλλουµε τα προϊόντα σας στον επιθυµητό προορισµό ή µπορείτε να κανονίσετε την παραλαβή µε δική σας µεταφορική εταιρεία.